نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

نقشه های اتوکد معماری امامزاده سید حمزه تبریز

نقشه های اتوکد معماری امامزاده سید حمزه تبریز

   تعدادبرگ: شیت اتوکد + تصاویر .   قیمت: 12000 تومان   حجم فایل: 9423 kb  تعدادمشاهده  118


نقشه های اتوکد معماری امامزاده سید حمزه تبریز
لیست مطالب
دانلود پلان های معماری سید حمزه
برش عرضی امامزاده سید حمزه
برش طولی بقعه سید حمزه
نماهای معماری آرامگاه سید حمزه

امامزاده سید حمزه در محله سرخابه تبریز و در تقاطع خیابان ثقة الاسلام و بازار سید حمزه واقع شده است که در گذشته از شکوه و عظمت زیادی برخوردار بوده است. مؤلف کتاب «روضات الجنة و جنت الجنات» شکوه و زیبایی و بلندی بنا را تعریف کرده و گنبد و مقبره بنا را «از ارتفاع کمال تا آفتاب مساوی» ستوده است.
سید حمزه که در دربار غازنه خان جایگاه ویژه ای داشت در سال 714 هجری قمری به دست مغولان کشته شد و در همان سال در ساختمان میرزا ابوطالب وزیر آذربایجان بر مزارش به خاک سپرده شد. آنچه امروزه از بقعه سید حمزه باقی مانده، صحنه نسبتاً بزرگی است که در جنوب آن بقعه و در شرق و شمال آن حجره های مدرسه قرار دارد که ده ها سال است متروکه و تبدیل به آن شده است. پناهگاه ها به مدت 33 سال. - سال 1334 هجری شمسی که از ناحیه موقوفات ظاهری اجرا شده است، مجدداً به حجره و اقامتگاه طلاب علوم دینی تبدیل شده است. این بقعه دارای گنبد بلندی است. طاق پایین گنبد از آینه کنده کاری شده و دور آن کتیبه هایی نوشته شده که حاوی تاریخ است. پایه بقعه قبر کوچکی است که طول آن تقریباً چهار ذراع و عرض آن سه ذراع است. در ضلع غربی حجره ای جداگانه بین مقبره و حجره دیواری با فاصله وجود داشت. این در حالی است که مقبره میرزا محمد ابراهیم وزیر در دهلیز سرداب قرار دارد و نام آن در دو طرف دره ای که وارد گنبد می شود نوشته شده است. در ترکیب فعلی بنا نمونه هایی از کنده کاری و کاشی کاری از گذشته به چشم می خورد که یکی از جالب ترین نمونه های آن طاق سنگ مرمر سردر مدرسه است که از چهار قطعه سنگ مرمر بزرگ تشکیل شده است. پایه های طاقدار از سنگ مرمر ساده ساخته شده اند و نمونه های اصلی جایگزین شده اند. بر پیشانی این طاق در دو طرف خط ثلث فوقانی آیه شریفه «دخل فی سلام آمنه» و در زیر هر یک در وسط خار عبارت «یا گشایش در» نوشته شده است. به صورت برجسته نوشته شده است. در نوک ترنج، دور کمی و دور آنها اسلیمی های نقره ای دیده می شود. در سواحل شرقی و غربی طاق، خط نستعلیق نقش بسته است که با ریسمان زیبای اسلیمی مزین شده است. عرض این طاق 183 و ارتفاع قسمت اصلی آن 120 سانتی متر است. بر فراز طاق ورودی، کتیبه ای از مرمر نصب شده که مربوط به زمان ناصرالدین پادشاه قاجار است و حکایت از تعمیر این بقعه در سال 1279 هجری قمری دارد.


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری ,نقشه امامزاده سید حمزه تبریز ,اتوکد امامزاده سید حمزه تبریز ,معماری امامزاده سید حمزه تبریز ,دانلود پلان های معماری سید حمزه ,برش عرضی امامزاده سید حمزه ,برش طولی بقعه سید حمزه ,نماهای معماری آرامگاه سید حمزه ,
مقالات مرتبط در این دسته
نقشه های اتوکد مقبره مغولی اسفستان در سرابِ آذربایجان شرقی
نقشه اتوکد بقعه محمد ماهرو در شوشتر خوزستان
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری ۵ آرامگاه معروف
پاورپوینت بررسی جامع معماری معبد چغازنبیل ، یادگار عیلامی‌ها
طرح تری دی اسکچاپ بنای یادبود ماریا ترزا
طرح تری دی اسکچاپ کاروانسرای بدشت شاهرود ، سه بعدی اسکچاپ کاروانسرای بدشت شاهرود
طرح تری دی اسکچاپ سردر باغ ملی، سه بعدی اسکچاپ سردر باغ ملی
طرح تری دی اسکچاپ ساختمان تاریخی قدکی تبریز ، سه بعدی اسکچاپ قدکی تبریز
طرح تری دی اسکچاپ آرامگاه فردوسی ، سه بعدی اسکچاپ مقبره فردوسی
طرح تری دی اسکچاپ برج خراقان قزوین
طرح تری دی اسکچاپ کعبه زرتشت
طرح تری دی اسکچاپ آرامگاه سعدی شیراز، سه بعدی اسکچاپ سعدیه
پاورپوینت تحلیل و بررسی مقبره اسماعیل سامانی ، سامانیان


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد