
پاورپوینت هتل و استانداردهای طراحی و ساخت آن
بخشی از مطالب:
استانداردها آگهی هایی هستند که رعایت آنها در طراحی هتل الزامی است. در
دنیای تجاری هتل ها، استانداردهای مشابه در تعداد زیادی از هتل ها ، اجرا
می شوند. بسیاری از هتل ها می گویند که نام تجاری آنها استاندارد است. رتبه
بندی ستاره ها به عنوان یک استاندارد شناخته می شود. به طور کلی رعایت
استانداردهای در طراحی هتل، میتواند این مکان را به بهترین در بین رقیبان
تبدیل کند.
در طول تاریخ مسافران برای استراحت و غذا به مکانها و استراحتگاههای
عمومی پناه بردهاند. روم باستان هنگامی که به اوج قدرت خود رسیده بود
تعداد زیادی مسافرخانه در مسیر راههای عمومی و پناهگاهها یا
استراحتگاهها ایجاد کرده بود. این ها بیشتر برای مقامات دولتی و شخصیتهای
کشوری اهمیت داشتند. در آسیا،استراحتگاههای کوچک در مسیر کاروانها
ایجاد شده بود. زوار که به محلهای زیارتی می رفتند ، میتوانستند در این
مکانها استراحت کنند و غذای مورد نیاز را به دست آورند. واژه مهمانداری
یک واژه قرون وسطایی است و مقصود از آن استراحت گاه یا اقامتگاه مسافران
است. نکته قابل توجه این است که هنوز هم در اروپا مهمانخانههایی وجود دارد
که پذیرای مسافران خسته است و به آنها غذا و نوشابه میدهد.
مهمان پذیرهایی که جنبه بازرگانی داشتند در سده پانزدهم در اروپا به وجود
آمدند. نخستین این نوع مهمان پذیرها با نام «تختخواب و صبحانه» به وجود آمد
که افراد در خانههای شخصی به قیمتهای اندک از مسافران پذیرایی میکردند.
در همین زمان کسانی که مالک قطعههای بزرگی از زمین بودند، کلبههای کوچکی
بر روی زمینهای خود (به نام خود) میساختند و از افراد پذیرایی می کردند.
در سده شانزدهم جادهسازی و مسافرت دریایی موجب افزایش مسافران گردید و در
نتیجه بر تعداد مسافرخانهها و کلبههایی که به گونهای از مهمانانی
پذیرایی میکردند افزوده شد. در آخرین سالهای سده هفده و نخستین سالهای
سده هجده تشکیلاتی برای پذیرایی مهمانان به وجود آمد که نمونههای نخستین
از مهمانخانههای امروز است. در سال ۱۷۷۴ نخستین میهمانخانه (هتل)در لندن
گشایش یافت؛ پس از آن در ۱۷۹۴ «سیتی هتل» در نیویورک گشایش یافت.
در ایالت متحده امریکا نخستین مهمانخانه (هتل) با تجهیزات و تسهیلات امروزی
در سال ۱۸۹۲ در بستن ماساچوست ساخته شد که نام آن «ترمانت هاس» بود. این
مهمانخانه دارای تعداد راهرو، اتاق خواب، اتاق پذیرایی، اتاق رخت کن و
حمام بود. در پاریس، هتل ریتز، در لندن، ساوی و در سنگاپور رافلز
نمونههایی پذیرایی، نوآوریهایی مشاهده شد. یک آمریکایی مشهور به نام «ای.
ام. استاتر» از جمله نخستین کسانی بود که توانست با ساخت اتاقهای بزرگ،
که دارای حمامهای خصوصی، شیر آب، برق، تلفن، رادیو و سیستم ذخیره جا بود
ارائه کند. نوآوریهای دیگر در صنعت مهمان پذیری و مهمانخانه عبارت بودند
از دستگاه حرارت مرکزی، تهویه هوا،آسانسور، روشنایی و سیستم فاضلاب که در
آمریکا ارائه شدند. مهمانخانههای سراسر دنیا به سرعت این نوآوری را
پذیرفتند.
از هتل و هتلداری در ایران از زمان دور اطلاعی در دست نیست. در تاریخ
معماری ایران، نام هتل همواره با فعالیتهای تجاری و در پارهای موارد با
سفرهای زیارتی همراه بوده است. تنها اطلاعات موجود کاروانسراها و
چاپارخانههای عهد هخامنشیان محدود میشود و پس از آن با کاروانسراهای
ایران در عهد صفویه و ایجاد آب انبارها برای رفاه مسافران برخورد می شود که
تقریباً در تمام ایران در طول مسیر شاهراههای آسیایی خاور دور به وجود
آمدهاند و هنوز در گوشه و کنار بقایای آنها دیده میشود.
کاروانسراها ارزش ویژهای در تاریخ معماری ایران کسب کردهاند چرا که با
توجه به اشکال و فرم عملکرد بسیار حساب شده آنها، همواره منزلگاه بین راه و
یا داخل شهر بازرگانان و زائران بوده و کلیه فعالیتهای مربوط به هر دوره
خاص از تمدن بشری از جمله انبار کالا، محل نگهداری دام، محل زندگی و
استراحت، محل گرد هم آیی و .. را برعهده داشتهاند. این پدیده از نقطه نظر
اقتصادی در داد و ستد و حمل و نقل مالالتجارههای روستاهای مملکت به شهرها
و از آنجا به کشورهای خارج، وظیفه مهمی را برعهده داشته است و از نقطه نظر
اجتماعی، راحتی و آسایش مردم را در سفرهای طولانی و دراز مهیا مینموده
است و از دید سیاسی بهترین پست امدادی جهت آذوقه و نیروهای تازه نفس و
استراحت قشون در کشمکشهای کوچک و احیای جنگهای بزرگ بوده است. قسمت دوم
تاریخچه هتل در ایران معاصر
در سال ۱۳۰۶ خورشیدی توسط یک مهاجر روسی به نام خاچیک مادیکیانس کافهای
بنام نادری در خیابان نادری تهران دایر شد و این شخص برای اولین بار در
تهران بکار شیرینپزی پرداخت و چندی بعد در جوار کافه نادری، هتلی به همان
نـام تأسیس کرد.
برای نخستینبار در تهران در رستوران این هتل بود که غذاهای فرهنگی نظیر
بیفتک و بیف استروگانف و غیره به ایرانیان معرفی شد. همچنین کافه گلاسه،
بستنی فرنگی، انواع قهوههای ترک و فرانسه و انواع نانهای قالبی برای اولین
بار به وسیلة مؤسس این هتل در اختیار علاقهمندان گذاشته شد.
در جوار تأسیس هتل، رستورانهای متعددی نیز در تهران، رشت، بندر انزلی،
بابلسر و دیگر شهرهای ایران به وسیله ایرانیان و خارجیان دائر گردید و
تعداد آنها در هنگام جنگ جهانی دوم و ورود افسران و سربازان متفقین افزایش
قابل توجهی یافت. با خاتمه جنگ و خروج افسران و سربازان خارجی بسیاری از
این رستورانها تعطیل شد. از کافههای مشهور تهران آن زمان کافههای
کانتینانتال و لقانطه بود. کافه کانتینانتال در خیابان اسلامبول قرار داشت و
کافه لقانطه در میدان بهارستان در عمارت نظامیه دایر شده بود. این عمارت
از بناهای باشکوه دوره ناصرالدین شاه قاجار بود. عمارت نظامیه دارای تالار
بزرگ و بسیار زیبایی بود که در هر چهار طرف آن پردههای نقاشی به چشم
میخورد. در این تابلوها مناظر جالبی از سلام محمدشاه قاجار دیده میشد و
چهره رجال سرشناس آن زمان در این تابلو تصویر شده بود.
در قدیمی ترین واحدهای اقامتی و پذیرائی تهران که امروز فقط نامی از آن
باقی مانده است میتوان مهمانخانه مدرن گراند هتل را نام برد. گراند هتل از
مجللترین و معروفترین هتلهای نیم قرن پیش تهران بود. این هتل در خیابان
لالهزار کمی بالاتر از کوچه ملی قرار داشت و در سالهای پیش هر وقت میهمان
سرشناسی از خارج به تهران میرسید تنها محلی که برای اقامت او در نظر گرفته
میشد گراند هتل بود. گراند هتل سالن بزرگی نیز داشت که هنرمندان آن روز
ایران در آن به اجرای برنامه میپرداختند و به تدریج که هتلهای دیگر در
تهران ساخته شد این هتل از رونق افتاد. کافه و رستورانهای آن روز در حقیقت
محل تجمع اعیان و اشراف آن زمان بود و رفتن به کافه و رستوران خود یک نوع
تشخص محسوب میگردید
اما امروزه، پذیرایی از مهمان (که گاهی آن را تهیه اقامتگاه یا صنعت
هتلداری) مینامند و صنعت تأمین غذا و نوشابه (که گاهی آن را صنعت
پذیرایی) مینامند، شامل مجموعهای از تشکیلات و تسهیلات میشود که یکی از
بخشهای بسیار پویای صنعت جهانگردی و مسافرت جهانی را تشکیل میدهد. مسافر
به هر کجا برود نیاز به محلی برای خواب، استراحت و غذا دارد. پذیرایی شامل
مجموعهای از تشکیلات خوابگاهی میشود که امکان دارد به صورت
استراحتگاههای بسیار مجلل یا حتی تنها محدود به یک تخت خواب معمولی و
صبحانه کامل شود. میزان تسهیلات و تشکیلات مهمان پذیرها بازتابی از نیازها و
سلیقههای مختلف مسافران و پویاییهای این بازار است. در سراسر دنیا، رشد
صنعت جهانگردی، در سطح داخلی و خارجی، تعداد اتاق خواب با سرعتی افزون
افزایش یافته است. همچنین با رونق گرفتن صنعت جهانگردی، صنعت تهیه غذا و
تأمین نوشابه نیز گسترش یافته است.

|
کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت
,هتل و
,استانداردهای
, طراحی و ساخت آن
,
,
,
,
,
,
,استانداردها
,طراحی
,هتل
, تجاری
,هتل ها،
,استانداردهای
, نام تجاری آنها
,استاندارد
, طراحی
,هتل،
, هتل و
, هتلداری در
, ایران
,
,کاروانسراها
, معماری ایران
, هتل در
,ایران
, معاصر
,
,
,
|
مقالات مرتبط در این دسته |
پاورپوینت بررسی معماری مرکز حمایتی پزشکی سالمندان SAMS در سوئیس
|
پاورپوینت بررسی معماری هتل استاندارد نیویورک Ennead Architects
|
پاورپوینت بررسی طرح معماری مجموعه اقامتی ویلایی استلا فیوره
|
پاورپوینت بررسی معماری و بازسازی هتل مزرعه MM پکن اثر معماران دامنه
|
پاورپوینت بررسی طرح معماری هتل پنج ستاره سانگ جیانگ Song jiang Hotel
|
پاورپوینت بررسی طرح معماری هتل پنج ستاره سیتی سنتر اصفهان نمونه موفق
|
پاورپوینت بررسی مبانی و ضوابط طراحی هتل گردشگری بهمراه نمونه های موردی
|
پاورپوینت بررسی مبانی و ضوابط طراحی هتل زیارتی بهمراه نمونه های موردی
|
پاورپوینت بررسی معماری هتل آتلانتیس پالم دبی
|
پاورپوینت بررسی هتل باغ مشیرالممالک
|
پاورپوینت بررسی تحلیل نمونه های موردی خارجی اقامتگاه اکوتوریسم
|
پاورپوینت بررسی تحلیل معماری ده نمونه هتل ایرانی و خارجی
|
پاورپوینت بررسی تحلیل معماری هتل پیترهوف آلپ فورک Baumschlager Eberle Architekten
|
پاورپوینت بررسی تحلیل معماری مجموعه تفریحی دریاچه چیتگر
|
دانلود,پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان,pptx
|
دانلود,پاورپوینت بررسی استاندارد های معماری پارک کودک,pptx
|
دانلود,پاورپوینت بررسی طراحی پارک حافظ (فاز 1),pptx
|
دانلود,پاورپوینت بررسی معماری پارک پلیس تهران,pptx
|
دانلود,پاورپوینت بررسی نمونه های موردی هتل داخلی و خارجی,pptx
|
دانلود,پاورپوینت مبانی نظری هتل و کیفیت فضایی هتل ,pptx
|
|
|
| |