پاورپوینت بررسی ابعاد و استانداردها در طراحی معماری هتل چهار ستاره
فهرست مطالب
فصل اول: فضاهای عمومی
فصل دوم: فضاهای خصوصی
فصل سوم: فضاهای خدماتی
دیاگرام کلی هتل
فضاهای عمومی هتل
لابی
آسانسور ها
آسانسور های مهمان یا عمومی
آسانسور های خدمات
بخش پذیرش
رستوران ها
فضا های نشیمن (سالن) و چایخانه
سالن جشن و اجتماعات
تسهیلات ورزشی
استخر شنا
کلوپ ورزشی بدنسازی
دیاگرام فضاهای خصوصی
راهرو
اتاق های مهمان
انواع اتاق بر اساس نوع کاربران
اتاق معلولین
انواع اتاق براساس تخت
پلان اتاقهای هتل
سرانه فضایی اتاق
پلان سوئیت کوچک
سوئیت کنفرانس
سوییت معمولی
سرانه فضایی سوییت
تختخواب یک نفره ،فواصل و ابعاد
بخش پذیرش و دفاتر اداری و اجرایی :
بخش مالی و حسابداری :
بخش دفاتر اجرایی :
بخش فروش و تدارکات :
بخش خدماتی _ پشتیبانی :
فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه :
نمودار ارتباطات آشپزخانه
بار انداز هتل : قسمت تحویل، زباله و انبار عمومی
فضاهای مربوط به کارکنان
جدول مساحت قسمت کارکنان
خدمات لباسشویی و خانه داری :
فضاهای سرویس دهی در طبقات :
پارکینگ
حداقل سرانه سطوح
سرانه سطوح اتاق خواب:
ابعاد در انواع اتاق
خروج اضطراری
منابع