نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

نقش برتر پارس - پاورپوینت- معماری09128380245

دانلود استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری رستوران

مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی برنامه فیزیکی و سرانه های معماری فرودگاه
پاورپوینت بررسی برنامه فیزیکی و سرانه های معماری موزه خودرو
شرایط کالبدی و جدول برنامه فیزیکی مهد کودک
بررسی برنامه فیزیکی و سرانه دانشکده معماری بهمراه دیاگرام
پاورپوینت بررسی ضوابط معماری کلاس ، آتلیه و کارگاه معماری
پاورپوینت بررسی استانداردها و ضوابط طراحی دانشکده هنر و معماری
پاورپوینت بررسی استاندارد سایبان‌ها و انواع آن در معماری
پاورپوینت بررسی عایق‌بندی صوتی در معماری ، آکوستیک فضای داخلی
پاورپوینت بررسی استاندارد و ضوابط معماری کتابخانه
بررسی برنامه فیزیکی ، دیاگرام ، استانداردها و سرانه فضاهای مجتمع توریستی تفریحی
بررسی برنامه ریزی فیزیکی و ریز فضاهای طراحی دانشکده هنر و معماری
دانلود,پاورپوینت ضوابط و معیارهای طراحی مدرسه,pptx
برنامه فیزیکی نمایشگاه معماری
پاورپوینت ایده های معماری و سازه طراحی خانه سالمندان
بررسی دسته بندی فضاها ، استانداردها و ضوابط طراحی خانه هنر
بررسی سرانه ها و برنامه فیزیکی طراحی دانشکده هنر و معماری
پاورپوینت بررسی ضوابط ، استاندرادها ، سرانه ها و برنامه فیزیکی طراحی دانشکده معماری
پاورپوینت بررسی استانداردها و برنامه فیزیکی طراحی رستوران
پاورپوینت بررسی استانداردها و ضوابط طراحی سالن‌های موسیقی
دانلود مبانی طراحی و برنامه فیزیکی معماری موزه مد و لباس

فهرست مطالب
 
تعریف
تابلو سردر رستوران
مشتری‌مداری
نمای کلی رستوران
موقعیت مناسب
طراحی موفق
ورودی
انواع رستوران
گریل‌روم (Grill Room)
فودکورت (Food Court)
تریا (Teria)
بوفه (Buffet)
فضاهای داخلی 
سالن اصلی
آشپزخانه
قسمت‌های داخل آشپزخانه
سرویس بهداشتی
فضای اداری
بهداشت 
تاسیسات
لوازم
و بسیاری موارد دیگر
 
 
رستوران به عنوان یک مکان عمومی، وظیفه خود را به صورت خدماتی و از طریق ارائه غذا انجام می‌دهد. منتهی مهم‌ترین عامل در طبقه‌بندی رستوران‌ها، غذاهای ارائه شده در آن است به بر اساس فرهنگ هر جامعه‎‌ای با دیگری تفاوت دارد. همین امر نیز سبب به وجود آمدن هویتی منحصر به فرد برای هرکدام می‌شود لکن همه چیز در نوع و کیفیت خدمات ارائه شده توسط آنها خلاصه نمی‌شود؛ چراکه یک رستوران خوب، علاوه بر کیفیت خدمات، نیازمند معماری و چیدمان داخلی مناسبی نیز هست که جز با صرف وقت و انرژی در طراحی یکایک جرئیات آن میسر نمی‌شود.
 
رستوران‌ها علیرغم ماهیت خاص خود، گاهی به عنوان یک فضای الحاقی نیز در نظر گرفته می‌شوند و وجود آنها در مکان‌هایی چون فرودگاه، موزه و هتل گواهی بر این مدعاست. از این‌رو نیز طراحی منحصر به فرد آنها اهمیت بسیاری دارد و لازم است که با در نظر گرفتن تمامی جوانب صورت گیرد. کاری که جز با برخورداری از برنامه فیزیکی رستوران میسر نیست و زمانی پررنگ‌تر می‌شود که آن رستوران، به عنوان بخشی از یک مجموعه واحد باشد. بنابرین لازم است که در تدوین برنامه فیزیکی رستوران دقت بسیاری شود.
یک رستوران نیازمند طراحی ویژه‌ای است تا بتواند علاه بر تامین کردن آرامش مشتریان، فضایی دلنشین را برای آنها به ارمغان بیاورد. اما این امر تنها در چیدمان داخلی این مکان و کیفیت خدمات آن خلاصه نمی‌شود و حتی جزئیاتی چون سر در آن را نیز در برمی‌گیرد؛ چراکه به عنوان مثال طراحی سر در و تابلوی یک رستوران باید به گونه‌ای باشد که در عین جلب توجه کردن و تحریک حس کنجکاوی افراد، آنها را به سوی خود جذب نماید. حال جالب آنکه چنین امری پیرو برنامه فیزیکی رستوران است و جز با صرف انرژی کافی برای آن میسر نمی‌شود.
رستوران من جمله مکان‌هایی است که علیرغم دارا بودن فضاهای عمومی و خصوصی، قابل تقسیم بر اساس آنها نیست؛ چراکه فضاهایی همچون آشپزخانه و تاسیسات، برخلاف پنهان بودن از دید مشتریان، چندان هم خصوصی تلقی نمی‌شوند. هرچند که فضاهایی نظیر سالن اصلی و بخش صندوق و پرداخت، همچنان از ماهیتی عمومی برخوردارند. با این‌حال لازم است که با تفکیک درست و به جای این فضاها، چهارچوب رایج را رعایت کرد.
 
طراحی فضایی چون رستوران که با عملکرد آن ارتبط مستقیمی دارد، نیازمند ملاحظات بسیاری است که جز با تدوین برنامه فیزیکی رستوران ممکن نمی‌شود. همچنین در دست داشتن یک برنامه فیزیکی جامع، از بروز هر گونه خطایی احتمالی در روند اجرای کار جلوگیری می‌کند و اشتباهات را به حداقل می‌رساند. بنابرین لازم است که طراحی رستوران، با برنامه فیزیکی دقیقی همراه باشد که روند پیشرفت کار از ابتدا تا انتها را به خوبی در برگیرد و....


کلمات کلیدی مرتبط:
انواع رستوران, برنامه فیزیکی رستوران, برنامه فیزیکی طراحی رستوران, پروژه معماری, تحلیل رستوران, رستوران, مطالعات طراحی رستوران, مطالعات و استاندارد های طراحی رستوران, معماری, معماری رستوران ,تابلو سردر رستوران ,مشتری‌مداری ,نمای کلی رستوران ,موقعیت مناسب ,طراحی موفق ,ورودی ,انواع رستوران ,گریل‌روم (,

دانلود استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری رستوران

   تعدادبرگ: 97 اسلاید پاورپوینت   قیمت: 8500 تومان   حجم فایل: 4844 kb  تعدادمشاهده  329