رساله و مطالعات طراحی هتل چهار ستاره
|
|
تاریخ ایجاد
08/06/2013 12:00:00 ق.ظ
تعدادبرگ: 190
قیمت: 16000 تومان
حجم فایل: 22193 kb
|
تعدادمشاهده
716
|
|
|
|

مقدمه 2
موقعیت حاشیهای: 3
محیط طبیعی و شبکه ارتباطی 6
امکانات و قابلیتهای توسعه محیط 6
نتیجهگیری و ارائه راهکار 6
جریان هوا و تأثیر آن بر طراحی ساختمان 9
بررسی انرژی تابیده شده بر سطح 12
تعیین جهت ساختمان با توجه به اقلیم 13
جهت گیری مناسب ساختمان 14
انتخاب مصالح ساختمانی متناسب با اقلیم 16
خلاصه و نتیجهگیری بخش اقلیمی 17
مصوبه منطقه نمونه گردشگری 17
فصل دوم : مطالعات پایه 20
تعاریف و مفاهیم مرتبط با جهانگردی 21
تاسیسات جهانگردی 24
مختصری بر تاریخ هتل 26
سیر تحول هتل در جهان 26
گراند هتل 27
هتلهای امروزی 27
تاریخچه هتل در ایران معاصر 29
مهمانسرا 30
متل 30
هتل 31
. ریزورت هتل Resort Hotel: 32
هتل آپارتمان Apartment Hotel: 32
رستوران 32
انواع جهانگردی با توجه به انگیزه 33
همایشها 36
اقتصادى و بازرگانى 36
ورزشى 36
تاریخى و هنرى و فرهنگى 37
مذهبى 37
اقتصاد جهانگردی 38
ارزشهای جهانگردی 40
اهداف کلی برای صنعت جهانگردی 42
اهمیت اقتصاد وصنعت جهانگردی در جهان و جایگاه آن در ایران 46
استراتژی دولت در مقابل صنعت جهانگردی 52
استراتژى (راهبرد) 53
چشم انداز آتی گردشگری در ایران 54
روند گردشگری در ایران 57
ویژگیهای گردشگری در ایران 58
سفر و گردشگری و اثرات آن در روابط فرهنگی و اجتماعی 59
بررسی مشکلات و مسائل جهانگردی در ایران 60
مشکلات و موانع فرهنگی جهانگردی در ایران 61
مشکلات اقتصادی جهانگردی در ایران 66
مشکلات خدماتی و اجرایی جهانگردی در ایران 67
فصل سوم : انواع واحد های اقامتی 71
هتل های یک ستاره 71
هتل های 2 ستاره : 71
هتل های 3 ستاره : 71
هتل های 4 ستاره : 72
هتل های 5 ستاره: 73
انواع هتل: 74
انواع اتاق های موجود در هتلها 75
انواع اتاق 76
انواع تخت در هتل 77
انواع سرویس در هتل ها 79
مهمان پذیر ها 80
مهمانسراهای دولتی 81
منازل شخصی 81
درجه بندی ونرخ گذاری در هتل ها 81
- اقتصاد هتل 82
فصل چهارم : تعریف و فضاهای موجود درهتل 86
اهمیت طراحی اتاق خواب 86
سوئیت 87
فضاهای عمومی 87
فضای پیشخوان لابی 87
فضای نشستن: 88
ورودیها 88
ضوابط عام طراحی فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی 89
فضاهای لازم برای هر یک از طبقه ها 90
سالن کنفرانس 91
سیر کولا سیون 95
فضای فروشگاهی 96
محل قرارگیری پیشخوانی 97
طراحی آشپزخانه اصلی: 108
اهمیت تأسیسات در ساختمانهای بلند 124
سازه ساختمان 130
محدودیت سختی و جابه جایی: 130
هسته ها و دیوارهای باربر نمایی 132
اهمیت تأسیسات در ساختمانهای بلند : 132
سیستم آبرسانی 133
سیستم های حرارتی و برودتی : 134
گرمایش متمرکز : 135
تأسیسات آشپزخانه 136
تاسیسات رختشویخانه 137
تهویه موتور خانه : 137
نحوه دسترسی و حمل و نقل وسائل: 138
سازه ساختمان 138
بار گذاری 138
محدودیت سختی و جابه جایی: 139
دیوارهای باربر موازی : 140
هسته ها و دیوارهای باربر نمایی : 140
اتاق خانه داری و فعالیت های سرپرست خانه درای 156
رختکن پرسنلی 157
انبار ملحفه های کثیف 158
انبار زباله 158
رختشویخانه 158
دسته دوم غذا خوری 158
آشپزخانه 158
رستوران 159
کافی شاپ 159
دریافت و انبار مواد اولیه 160
بخش غذا خوری پرسنل 160
پذیرش 160
نگهبانی پرنلی 161
نگهبانی در ورودی هتل 161
دسته اول فضاهای همکف 162
لابی 162
کافی نت 162
سرویس بهداشتی 163
فضاهای نگهداری کودکان 163
اتاق خواب ها 163
پارکینگ: 164
رختکن پرسنل 165
4- اصول طراحی مجموعههای (هتلها) 183
4-2-1- طرح کلی هتل 183
4-2-2- حداقل شرایط لازم برای استاندارد هتلها طبق آئیننامه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران 184
4-2-3- شرایط کلی 184
4-3- معرفی فضاهای موجود در یک مجموعه اقامتی (هتل) 186
4-3-1- رستوران 186
کیفیت کلی 186
4-3-1-1- استانداردهای طراحی رستوران هتل 188
4-3-1-2- انواع چیدمان رستوران هتل 190
4-3-2- اتاق خوابها 191
4-3-2-1- ابعاد و اندازه اتاق 192
4-3-2-2- کیفیت عناصر داخلی اتاق خواب 193
کفپوش: 194
مبلمان: 194
وسایل نشستن در اتاق: 195
4-3-2-3- سوئیتها 196
4-3-2-4- حمامها و سرویسهای بهداشتی 197
4-3-3- فضاهای عمومی 197
4-3-3-1- محل نشستن (لابی) 198
4-3-3-2- محوطه پذیرش 199
4-3-3-3- فضاهای ورزشی 199
4-3-3-4- خدمات برگزاری اجلاس و همایش 200
4-3-3-5- خدمات تاکسی سرویس 200
4-3-3-6- نمازخانه 200
4-3-3-7- راهروها و راه پلهها 201
4-3-3-9- پیوستها و ساختمانهای جانبی 201
4-3-4- استاندارد فضاهای ویژه معلولین 202
نتیجهگیری و ارائه طرح 204
5-1- ایدهها و دیدگاههای طراحی 204
ایدههای معماری 204
5-1-1- شناخت سایت مورد طراحی 204
5-1-2- بیان اهداف کلی مجموعه در ارتباط با سایت 204
5-1-3- اصول طراحی 206
دسترسی به مجموعه 206
5-1-4- ارائه گزینههای مختلف با توجه به اهداف کلی 208
هندسه 209
دایره 209
هم پوشی مستطیل با دایره 210
سوئیت ها 214
5-1-5- گسترش فرم و هدفمند شدن ترسیمات 216
منابع و مآخذ 229
Abstract 231
|
کلمات کلیدی مرتبط:
هتل
چهار ستاره ، مطالعات، رساله هتل ، دانلود هتل ، پایان نامه هتل ،
برنامه فیزیکی ، سرانه ،اصول و ضوابط ، مبانی نظری ، ضوابط ، دیاگرام،
نمونه مشابه ، نمونه تطبیقی ،تاریخچه ، دانلود رساله ،دیاگرام ، استاندارد ،
برنامه فیزیکی ،طرح نهایی ، نمونه مشابه،نقشه ، پلان،طرح ، کانسپت هتل ،
دیاگرامهای ارتباط | |
یکشنبه 10 آبان 1394 ساعت 01:41